Luka Beograd

PRESS

COLLIERS INTERNATIONAL 

Colliers Macaulay Nicolls Inc. (CMN) koji posluje pod imenom Colliers International je na svetskom nivou vodeći konsultant iz oblasti nekretnina koji obezbeđuje sve vrste usluga korisnicima, vlasnicima i investitorima u nekretnine širom sveta. Colliers posluje u 294 kancelarije u 61 državi.

Usluge uključuju posredovanje u prodaji i iznajmljivanju, upravljanje nekretninama, hotelsku investicionu prodaju i konsalting, korporativne usluge, procene vrednosti, nadzor korišćenja kredita i istraživanje tržišta. Colliers International je afilijacija nezavisnih kompanija na svetskom nivou. Lokalno, zaposleni Colliers-a pružaju usluge posredovanja, investicionog konsaltinga i prodaje, procene vrednosti, istraživanja tržišta, studija izvodljivosti, marketinga projekta, pravno savetodavnih usluga itd. Saznajte više na www.colliers.rs.

Angažovanje na projektu

Colliers International u Srbiji je deo tima svetski poznatih stručnjaka angažovanih od strane Luke Beograd za razvoj ovog dela Beograda. Colliers International je kao konsultant sproveo nekoliko faza istraživanja tržišta, izradu strateškog koncepta i najbolje upotrebe i pružio je savetodavne usluge za razvoj projekta. Colliers je pripremio i učestvovao u više prezentacija pred gradskim vlastima, ključnim investitorima na tržištu nekretnina u regionu, kao i u Evropi, a takođe je učestvovao i u predstavljanju projekta na sajmu izgradnje na obalama 2008. u Liverpulu.